Krönikor & Kåserierav Frida A ZetterströmAI-dörren står på vid gavelKRÖNIKA. ”Digitalisering, chat GPT och AI inte längre är begrepp man pratar om som en spännande framtid. Det är en fullt närvarande verklighet”, skriver Frida Zetterström.
Nyheterav RedaktionenEtt bortglömt lunchställe mitt i stanMed ganska låga förväntningar beställer vi det enda som finns på lunchmenyn hos Sushi och Glass på Vita Fläcken.
ÅsiktKungälv – snart en grå stad med inslag av blåvittÅSIKT. ”Det som sker nu sätter tonen för vilken typ av stad Kungälv kommer bli. Och just nu lutar det övervägande mot asfalt, tätbebyggelse, snabbmat, buller och överkonsumtion”, skriver Cajsa.
Nyheterav RedaktionenKottens enkla lunch duger gott efter träningenMatlådeupplevelse utan något extra alls – men maten smakar helt okej.
Nyheterav RedaktionenEvita håller stilen men bjuder inga överraskningarNär man vill ha lunch med mycket energi utan konstigheter passar pizza och hamburgare på Evita bra.
Nyheterav Frida EkborgLokaler står tomma – visionen om ”lilla Haga” går långsamtSöker fler hyresgäster – två nya är klara: ”Vi rör oss absolut mot ett levande kvarter.”
Nyheterav Benedikta CavallinDyrare igen att anställa ungdomar under 18 år – så påverkas arbetsplatser i KungälvBurger Kings restaurangchef: ”Tidigare kunde man ha två 16-åringar till priset av en 20-åring”.
NyheterSmakrikt men överkokt hos La Pasta VeloceAllting smakade gott, men det finns en klar förbättringspotential.
Nyheterav RedaktionenBåde fantastiskt och tråkigt – lunchkollarna är inte överensPriset, pastan och parmesan utan smak drar ner betyget – men mackan var god i alla fall.
Nyheterav RedaktionenNära full pott för Umi SushiKP:s lunchkollare blir lyckliga av restaurangens sushi och poke bowl.