”Jag är så tacksam över att jag inte behöver vara förälder till barn på denna förskolan nu”, skriver signaturen TA om förskolan hon jobbar på.
”Jag är så tacksam över att jag inte behöver vara förälder till barn på denna förskolan nu”, skriver signaturen TA om förskolan hon jobbar på. Bild: Jenny Johansson

Jag vill höra skratt på min arbetsplats igen

Jag är så tacksam över att jag inte behöver vara förälder till barn på denna förskolan nu, skriver signaturen TA om förskolan hon jobbar på.

ANNONS

Sedan en tid tillbaka har klimatet på min arbetsplats gått från glädjefullt, roligt och man hörde skratt men nu är det dämpat, ledsna ansikten och mycket frustration. Jag vill förtydliga att jag och resten av personalen på min arbetsplats inte har samma chef. Jag kan inte förstå hur en person som ska axla rollen som chef kommer till en arbetsplats som enligt mig fungerar på bra och bara trycker ned hela arbetslaget, hur? Kommer man inte in och känner av och frågar runt hur saker fungerar.

Jag förstår att man som chef måste göra arbetsuppgifter som personalen kanske inte uppskattar. Men i skrivande stund har min arbetsplats gått från ett färgglatt lustfyllt hus till ett snabbt sjunkande skepp. Den ena efter den andra slutar och många letar nya jobb. Detta pga ett icke fungerande ledarskap. Ett ledarskap som just nu bara vill utföra sin makt.

ANNONS

Detta gäller en förskola och jag är så tacksam för att mina barn har haft några ur personalen men jag är ännu mer tacksam för att de redan har slutat. Jag är så tacksam över att jag inte behöver vara förälder till barn på denna förskolan nu, jag hade fått gå så många ronder mot denna rektor för att mina barn skulle få ha en lugn och trygg plats på dagarna medan jag är på mitt arbete. Något jag vill lyfta är personalen hur de kämpar och sliter och kippar efter andan varje dag för att göra det bästa för barnen.

Just nu vill jag inte något annat än att detta snabbt sjunkande skepp ska bli det färgglada och lustfyllda huset igen. Jag vill höra alla glad skratt. Jag vill höra glädje igen.

TA

LÄS MER:Hur mycket ska jag som anställd behöva ta från min chef?

LÄS MER:Chefens beteende är brottsligt – så kan ni få hjälp!

ANNONS