Varför han man den bästa delen av Kvarnkullen för att bygga seniorbostäder? I dag är det ödsligt där uppe, skriver Ingemar Thorsson i ett debattinlägg. Arkivbild
Varför han man den bästa delen av Kvarnkullen för att bygga seniorbostäder? I dag är det ödsligt där uppe, skriver Ingemar Thorsson i ett debattinlägg. Arkivbild Bild: Caroline Jigfors

En röst på sossarna är en röst på Moderaterna, och tvärtom...

Varför han man den bästa delen av Kvarnkullen för att bygga seniorbostäder. I dag är det ödsligt där uppe, skriver Ingemar Thorsson i ett debattinlägg.

ANNONS
|

Man har inte hört så mycket av Miguel Odhner, under mandatperioden. Det är inte så konstigt eftersom (Anders) Holmenskiöld gör en del av hans jobb. Men ibland skriver Miguel Odhner insändare.

Han skrev om gröna lungor som välbehövliga i en stad. Jag tycker också det är viktigt. Kungälv har ingen riktig stadspark, även om vi är duktiga på fina planteringar. Då undrar jag varför han tog den bästa delen av Kvarnkullen för att bygga seniorbostäder. Odhner bor utanför stadskärnan, men jag kan försäkra att den plätten var full av barnfamiljer, när solen sken.

I dag är Kvarnkullen lite ödslig. Senare skrev han i en insändare att han älskar förtätning. Denna kombination är ovanlig. Ofta är man för eller emot. I en insändare i slutet av 2021, avtackade han Moderaterna och Centerpartiet för sina insatser under mandatperioden. Det var ingen formell avtackning, utan han överöste dessa partier med många lovord, och därmed förringade sitt parti, Underförstått för oss läsare, att han vill ha det likadan i efter valet.

ANNONS

Så en röst på sossarna är en röst moderaterna, och tvärtom. Det hade varit renhårigare om de två partierna gjort en gemensam valkampanj.

Ingemar Thorsson

LÄS MER:Du avgör ditt Kungälv

LÄS MER:Den gröna stadsutvecklingen skall gälla i hela kommunen

ANNONS