Nyheterav Jessica Roos RahmquistDyrön – en sommarpärla med något för allaKänd för sin fina och bitvis krävande vandringsled.
Nyheterav Camilla MoestedtKrögarprofilen Joacim Lager var nära att dö i dramatiska båtolyckanRäddades mirakulöst utanför Marstrand: ”Jag checkade ut och tänkte att livet var färdigt”.
Krönikor & Kåserierav Josefine Tomio GrenI servicebranschen har tekniken segrat över mänsklighetenJag bär min mat till bordet och sneglar på kvittot. Lunchen kostar 179 kr, men då ingår också en dricka. Varför kan jag inte skaka av mig känslan av att ha blivit lurad?
Nyheterav Catrin HanssonSlog knytnävsslag på krog i Kungälv – döms till fängelseVar det tio till tolv slag eller ett? Göteborgs tingsrätt menar att ett är bevisat.
ÅsiktLåt nya arenans tak grönskaÅSIKT. Låt taket på nya arenan bli odlingsplats för bär och grönsaker och använd grödorna i arenans caféer och restauranger, skriver signaturen Emma.
Nyheterav Catrin HanssonÖkad risk för gängrekrytering i sommar: ”Unga i Kungälv är inte immuna”Unga kontaktas av kriminella på sociala medier • ”Unga i Kungälv är inte immuna”.
Nyheterav RedaktionenJippie-stämningen uteblir på Le VeraHundra rätter på menyn – men de lunchkollarna väljer håller inte riktigt måttet.
Nyheterav RedaktionenPå Jockes pizzeria är det grillade godastLunchkollen besökte Munkegärdes bidrag till Kungälvs lunchutbud.
Näringslivav Frida EkborgFars hatt får alkoholtillstånd – sommarhatten gör comebackFars hatt får permanent serveringstillstånd – Kungälvsbo ska väcka liv i restaurangen.
Nyheterav Redaktionen4 Season foodtruck – snabbkäk helt enkelt Fräscha råvaror och lätt att äta i farten, men lite mer sås hade inte varit fel.