Premiär för Livet och kexen-podden

Det första avsnittet i podd-serien om Göteborgs kex historia siktar in sig på två gamla klassiker: Ballerina och Singoalla.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Ballerina och Singoalla har funnits på svenska fikabord sedan 60-talet. Men de har också inneburit svåra utmaningar. Som jakten på den perfekta sylten och Europas bästa kulkvarn.

I det första avsnittet av Livet och kexen-podden – ”Kampen för kronjuvelerna” – får vi höra hur personalen på Göteborgs kex tagit sig an utmaningarna i produktionen genom åren.

Livet och kexen-podden

Podcasten Livet och kexen kommer att gå att lyssna på på kungalvsposten.se. Det första avsnittet publiceras den 25 januari och sedan läggs ett nytt avsnitt ut varannan vecka. Avsnitten är 15-30 minuter långa.

Podden är producerad av Andreas Utterström och Mattias Bergman på uppdrag av Orkla och i samarbete med Centrum för näringslivshistoria.

LÄS MER:De berättar kexfabrikens historia i poddserie

LÄS MER:En bit historia – med extra fyllning

ANNONS