Vi litar på den kompetens förvaltningen har

Varför UP röstade till att hyra in lokaler? Enkla svaret är att det material och den dialog som presenterades visade att det skulle vara så gynnsam. Det skriver Mikael Vintell, UP, i en replik till Anders Holmensköld (M).

ANNONS

Replik på insändaren: ”Det skapar en flexibilitet för kommunen på marginalen” (21/8):

Tack för ingenting Anders Holmensköld!

Ditt svar är lika tomt som ditt mantra med att M i Kungälv inte överöser framtida generationer med kostnader. Som vanligt är ditt sätt att svara fullt med härskarteknik men jag är van och kommer att bemöta dem ett och ett.

1) Varför UP röstade till att hyra in lokaler? Enkla svaret är att det material och den dialog som presenterades visade att det skulle vara så gynnsamt, likaså var dina inlägg i debatten i samma riktning. Om nu UP röstat nej hade det inte gjort en skillnad, framtida generationer kommer att få betala för detta.

ANNONS

2) Du tar upp bygget av Sparråshallen som UP var med och fattade beslut om, var M emot den då menar du eller? Och isåfall om ni varit med och beslutat hade hallen inte läckt då eller? Dock påstår du att politiken är med och bygger, det kanske gäller för M men inte för UP. Vi litar på den kompetens förvaltningen har och det underlag varvid vi handlar upp med. Men som du påpekar vill ju också M ta bort denna kompetens och tjänster på kommunen, så ni kanske redan hade börjat med tanke på resultatet?

Mikael Wintell, UP

LÄS MER:Det skapar en flexibilitet för kommunen på marginalen

LÄS MER:Blir en upprustning av rondellen i Munkegärde

ANNONS