Vilken policy har Västtrafik i Kungälv, när de använder reklam på sina bussar? Är det "betalar bäst, får synas mest" som gäller? Eller är det möjligen "visa mest, den vi gillar bäst" ? Så kan det väl inte vara. Det skriver signaturen ”Chockad resenär”. Arkivbild
Vilken policy har Västtrafik i Kungälv, när de använder reklam på sina bussar? Är det "betalar bäst, får synas mest" som gäller? Eller är det möjligen "visa mest, den vi gillar bäst" ? Så kan det väl inte vara. Det skriver signaturen ”Chockad resenär”. Arkivbild Bild: Catrin Hansson

Hur resonerar Västtrafik i Kungälv?

Vilken policy har Västtrafik i Kungälv, när de använder reklam på sina bussar? Är det "betalar bäst, får synas mest" som gäller? Eller är det möjligen "visa mest, den vi gillar bäst" ? Så kan det väl inte vara. Det skriver signaturen ”Chockad resenär”.

ANNONS
|

Pendlar till jobbet just nu och åker då genom Kungälv. Häromdagen hamnade jag bakom en buss med hela bakändan full av reklam för ett visst parti. Sedan dess har jag sett minst två bussar till, med reklam för enbart detta parti och i övrigt inga fler.

Det gör mig lite undrande och min fråga är nu: Vilken policy har Västtrafik i Kungälv, när de använder reklam på sina bussar? Är det "betalar bäst, får synas mest" som gäller? Eller är det möjligen "visa mest, den vi gillar bäst" ? Så kan det väl inte vara.

I Göteborg finns också politisk reklam på bussar, men då är det åtminstone något annat parti med samtidigt.

Jag vill inte tro att Västtrafik går något partis ärenden, men hur känns det för den busschaufför som måste köra omkring reklam för ett i mitt tycke populistiskt och invandrarfientligt parti? Jag bara undrar.

//Chockad resenär

LÄS MER:Ideella krafter vill se politiska åtgärder för klimatet

ANNONS