Victor Andersson det stora utropstecknet när Ytterby slog Gårda

Ytterby besegrade Gårda borta i division 4 Göteborg A herr i fotboll med 6–0 (3–0). Men snackisen var Victor Andersson – som gjorde ett hattrick för Ytterby. Övriga mål för bortalaget gjordes av Noah Larsson 2 och Tim Stolt Hermansson.

|
Gårda BK förlorade mot Ytterby IS

– Det var en snudd på perfekt insats av killarna idag. Från minut ett är vi de bättre laget och visar vilken klass vi har när vi arbetar tillsammans. Så jag är supernöjd med killarna och det är alltid kul att de blir lite mål framåt. Men extra nöjd med att vi håller säsongens första nolla, tyckte Ytterbys tränare Calle Hedén, efter matchen.

Gästande Ytterby tog en tidig ledning. Victor Andersson gjorde målet, redan i nionde minuten.

Ytterby ökade ledningen till 0–2 i 21:a minuten, på nytt genom Victor Andersson.

Ytterby gjorde också 0–3 i slutet av första halvleken, genom Noah Larsson. I den 54:e minuten fick Gårda Lukas Walberg Wesström utvisad.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Noah Larsson ännu en gång och ökade ledningen för Ytterby.

I 64:e minuten nätade Tim Stolt Hermansson på straff, och gjorde 0–5.

Till slut kom också 0–6-målet genom Victor Andersson som ökade Ytterbys ledning och som med målet fullbordade sitt hattrick i 83:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–6.

Noterbart är att Victor Andersson gjorde tre mål för Ytterby.

För tabellens utseende betyder det här att Gårda ligger på sjätte plats medan Ytterby har förstaplatsen.

Nästa motstånd för Ytterby är Lerum. Lagen möts lördag 6 maj 12.00 på Ytterns IP.