Tungt för Rödbo – Skottfint bröt fina vinstsviten

Rödbo har haft en stark period i division 7 Göteborg B herr i fotboll och inför matchen borta mot Skottfint hade laget tagit fem raka segrar. På torsdagen tog det stopp och matchen på Bravida Arena slutade 5–0 (2–0). Det var första förlusten i serien för Rödbo.

|
BK Skottfint vann mot Rödbo IF

– En ganska jämn match spelmässigt men de stod för målen vi fick inte in bollen och det rullade in några enkla mål för dem men de var det bättre laget helt klart, tyckte Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson, efter matchen.

Skottfint gjorde första målet. Darwin Bahmani slog till, redan i 19:e minuten.

Skottfint gjorde också 2–0 i 35:e minuten, när Darwin Bahmani på nytt slog till. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Idriz Sunja och ökade ledningen för Skottfint.

Ricky Stojilkovski ökade Skottfints ledning med knappa kvarten kvar.

Skottfint gjorde också 5–0 genom André Klint i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 5–0.

Skottfint har två segrar och tre förluster och 16–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Rödbo har fyra vinster och en förlust och 12–7 i målskillnad.

Skottfints nya tabellposition är sjunde plats, medan Rödbo fortfarande leder serien, fyra poäng före Riyyo Atletic.

Lördag 3 juni 12.00 spelar Rödbo hemma mot Lindholmen.