Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tobias Pettersson blir ny assisterande tränare för Kungälvs handbollsherrar. Han har tidigare verkat i Boden och Kroppskultur. Bild: Erik Weiefors
Tobias Pettersson blir ny assisterande tränare för Kungälvs handbollsherrar. Han har tidigare verkat i Boden och Kroppskultur. Bild: Erik Weiefors

Den här artikeln kan bara du som prenumererar läsa.

Tobias Pettersson efter ”Sidden” på KHK-bänken

Kungälvs HK tar in en kraft från norr. Tobias Pettersson blir assisterande tränare i herrlaget.

Kungälvs HK:s herrar gjorde en bra säsong, den bästa herrlagets historia, och slutade fyra i allsvenskan. Det var med mersmak eftersom covid-19-smitta i laget störde avslutningen och gjorde att KHK tappade en andraplats. I kvalet till handbollsligan blev det sorti mot Önnered i tre raka matcher.

Nu får assisterande tränaren bakom Pontus Ward Wiklund, Fredrik Simonsson, tacka för sig. In i ”Siddens” ställe kommer Uddevallasonen Tobias Pettersson, senast tränare för Boden handbolls damer i SHE, där han varit i omgångar och tog upp laget i SHE 2016. Det uppdraget fick han dock lämna under sin andra sejour i klubben, mitt i säsongen i november 2020.

Fredrik Simonsson var däremot intresserad av en fortsättning som assisterande tränare. I stället går han in som assisterande för damerna i SHE bakom Hamed Khazrai.

LÄS MER: ”Sidden” stannar i KHK – coachar damerna

LÄS MER: ”Sidden” vill fortsätta i Kungälvs HK