Patrik Franksson nätade i Kodes förlust

Kode fick se sig slaget i mötet med Götaholm på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll, med 2–6 (2–3).

|
Kode IF förlorade mot Götaholms BK

Götaholm gjorde första målet. Renedi Manzeyi gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Kode kvitterade till 1–1 i 25:e minuten, när Patrik Franksson hittade rätt.

Götaholm tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Abdulahi Hussein.

Götaholm ökade ledningen till 1–3 bara fem minuter senare på nytt genom Renedi Manzeyi.

Tre minuter senare var det Patrik Franksson som såg till att Kode reducerade till 2–3. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Muhammed Touray träff och ökade ledningen för Götaholm.

I 74:e minuten ökade Muhammed Touray ledningen.

2–6-målet kom på stopptid, när Lion Zejnullahu slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 2–6.

Kode har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 8–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Götaholm har tre vinster och två oavgjorda och 15–4 i målskillnad.

Götaholm ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Kode är på elfte plats.

Fredag 9 juni 19.00 spelar Kode borta mot Kärra.