Peptalk i Kungälvs FF i Linköping cup.
Peptalk i Kungälvs FF i Linköping cup. Bild: Privat

Många segersånger hos KFF efter cupfullträff i Linköping

Kungälvs fotbollsflickor har varit på pokaljakt i Linköping cup. Det blev en fullträff för tjejerna.

ANNONS

KFF åkte till Linköping med två jämna lag med sammanlagt 30 spelare i åldersgruppen F07/08. Där fick de konkurrera med lag från bland andra storklubbarna Djurgården och AIK.

De bägge KFF-lagen gick långt och i semifinalen stötte de på varandra. Och det skulle krävas straffar för att skilja Kungälvs FF grön från KFF vit. Den gröna upplagan vann och i finalen tog de hem segern med 2–1 mot Smedby AIS från Norrköping. KFF vit laddade om och tog hem bronsmedaljen efter en 2–0-seger över IFK Österåker.

– Segersångerna i bussen som tog lagen till och från Linköping och mellan matcherna förhöjde den redan goda stämningen. I sammantaget blev det en trevlig helg, där förutom de sportsliga framgångarna socialiserades tjejerna ännu mer, konstaterar ledaren och föräldern Kadir Meral och fortsätter:

ANNONS

– Trots att vi är en liten flickförening med knappa resurser har vi ledare med hjälp av föräldrarnas stora engagemang utvecklat våra tjejer till duktiga fotbollsspelare som har många fina fotbollsår framför sig.

ANNONS