Isac Ohlsson målskytt när Kongahälla föll

Kongahälla fick se sig slaget i mötet med IFK Mariestad på bortaplan i division 3 nordvästra Götaland herr i fotboll, med 1–4 (0–2).

|
IFK Mariestad vann mot IK Kongahälla

– Vi var ineffektiva och de gjorde fyra mål på tre chanser. Tyvärr släpper vi till för enkla mål och sätter inte våra egna chanser. Vi gnuggar vidare och ser fram emot nästa match. Sket match där vi bjuder på egentligen alla deras mål och själva skapar vi mängder med chanser utan att få in bollen, kommenterade Kongahällas tränare Stefan Vennström.

IFK Mariestad startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Lorik Bunjaku slog till, redan i tionde minuten.

IFK Mariestad ökade ledningen till 2–0 efter en knapp halvtimmes spel, ännu en gång genom Lorik Bunjaku. I 54:e minuten nätade Dorian Nikola, och gjorde 3–0.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Isac Ohlsson och reducerade åt Kongahälla. Fler mål än så blev det inte för Kongahälla.

I 72:a minuten ökade Jacob Keymer ledningen. Det fastställde slutresultatet till 4–1.

För tabellens utseende betyder det här att IFK Mariestad ligger på andra plats medan Kongahälla har tredjeplatsen.

Nästa motstånd för Kongahälla är Tidaholm GoIF. Lagen möts söndag 7 maj 15.00 på Kongevi.