Kungälvs HK:s Alma Jöhnsson fortsätter även nästa säsong.
Kungälvs HK:s Alma Jöhnsson fortsätter även nästa säsong. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Alma Jöhnsson moderklubben trogen: ”Betyder oerhört mycket för oss”

Hon har gått hela vägen från knattar till SHE i Kungälvs HK. Alma Jöhnsson förblir klubben trogen.

ANNONS
|

Mittsexan Alma Jöhnsson och hennes Kungälvs HK skulle ha varit i gång i helgen och mött Västerås Irsta. Det blev inget av det eftersom covid-19-smitta återigen smugit sig in i truppen. Kanske ägnade de sig att får ihop truppen på papper för framtiden. I vart fall har Alma Jöhnsson förlängt med moderklubben i ett år till. Och det verkar hon vara nöjd och glad med.

LÄS MER:Bakom Jöhnssons handboll finns en morfar Bengt

– Det känns som att vi verkligen går i rätt riktning både som lag och som klubb och den satsningen vill jag såklart vara en del av. Jag trivs otroligt bra med Hamed som tränare och tycker att det är en bra träningsmiljö här att utvecklas i. Sen är vi också ett väldigt gött gäng här i Kungälv vilket också har en stor betydelse, säger Alma Jöhnsson till Kungälvs HK:s hemsida.

ANNONS

Följer Gluics exempel

I förra veckan bestämde sig målvakten Yasminee Gluic för att fortsätta spela med Kungälvs HK även nästa säsong. Tränaren Hamed Khazrai är nöjd med att Alma Jöhnsson följer efter.

LÄS MER:Vinnarskallen fortsätter vakta Kungälvs HK-målet

– Att Alma fortsätter i Kungälvs HK betyder oerhört mycket för oss. Alma är en mycket god tvåvägspelare och har blivit stabil och säker i sitt agerande på plan. Hon gör fortsatta fina processer i sin utveckling och är en härlig person att ha göra med. Det som överträffat mig mest med henne är hennes pannben, en otrolig fighter med ett stort hjärta för sitt lag, säger han till hemsidan.

ANNONS