Va, ingen match i dag? IFK Kungälvs möte med Västanfors skjuts upp fyra veckor.
Va, ingen match i dag? IFK Kungälvs möte med Västanfors skjuts upp fyra veckor. Bild: Linus Olsson

Uppskjutet: Ingen match mellan IFK Kungälv och Västanfors lördag

Lördagens match mellan Västanfors och IFK Kungälv bandyallsvenskan är inställd. Den är framflyttad på grund av att isbanan inte är klar.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Trodde ni att isproblem för bandylag enbart var ett västkustfenomen? Då tar ni fel.

På lördagen var det tänkt att IFK Kungälv skulle ha tagit sig till Fagersta i norra Västmanland för match mot Västanfors i bandyallsvenskan. Det blir inget med det, i alla fall inte den här helgen. Fagersta kommun hoppades på att få isen klar på utomhusarenan Västanfors IP den här helgen för hemmapremiär mot IFK Kungälv på lördag och uppföljning mot Surte på söndag. De förhoppningarna har grusats och bägge matcherna har skjutits upp. IFK Kungälv får sikta in sig på en ny resa till Västanfors söndag 18 december.

IFK:s match mot TB Västerås går däremot inomhus i ABB arena och dit når inga plusgrader. Den spelas som planerat söndag 20 november, med start klockan 14.00. Kungälvs-Posten sänder matchen live, med start tio minuter innan avslag.

LÄS MER:Spontanspel i väntan på skarpt läge på Skarpe nord – vardag för unga IFK Kungälv

LÄS MER:Avslaget i toppmatchen – IFK Kungälv ännu obesegrat

LÄS MER:IFK Kungälv är ”svårtuggade och svåra att slå”

ANNONS