Tung förlust när Kungälvs SK krossades av Borås

Kungälvs SK hade riktigt stora problem med Borås i division 1 södra herr i bandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 1–11 (0–3).

|
Borås Bandy herr vann mot Kungälvs SK

Borås fick en bra start på matchen. Nikita Veshchagin slog till framspelad av Grigoriy Yugasov, redan i 17:e minuten.

Borås gjorde 2–0 i 27:e minuten, genom Axel Isberg på pass av Grigoriy Yugasov.

Borås ökade ledningen till 3–0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Grigoriy Yugasov på pass av Nikita Veshchagin.

Borås ökade ledningen till 4–0 genom Joakim Rose'n efter 47 minuters spel i andra halvleken.

Kungälvs SK reducerade dock till 4–1 genom Per Ohlsson i 50:e minuten av matchen.

Borås var därefter förkrossande överlägset och gjorde sju raka mål i. Borås tog därmed en klar seger.

Noterbart är att Nikita Veshchagin gjorde sex mål för Borås och spelade dessutom fram till två mål och Grigoriy Yugasov stod för två mål och tre assists.

Borås har två segrar, en oavgjord och två förluster och 21–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kungälvs SK har en vinst och fyra förluster och 14–36 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Borås på sjätte plats i tabellen, medan Kungälvs SK är på tolfte plats.

Motståndare i sista omgången för Kungälvs SK är Blåsut. Lagen möts fredag 24 februari 20.00 på Skarpe Nord.