Straffar avgjorde när Kungälv förlorade mot Töreboda

Kungälv mötte Töreboda borta i en match som båda lagen kunde ha vunnit. Vid ordinarie matchslut var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först i straffläggningen avgjorde Töreboda till 3–2 (1–0, 0–2, 1–0, 0–0, 1–0) i HockeyTvåan södra A herr.

|
Töreboda HF vann mot Kungälvs IK

Segermålet för Töreboda stod Jimmy Hellström för efter bara 00 sekunder i matchen.

Töreboda började bäst och gjorde 1–0 redan i matchupptakten. Efter bara 3.10 slog Tim Olsson till framspelad av Erik Carlsson och Mathias Mörk. Efter 6.19 i andra perioden nätade Eric Österman, på pass av Oskar Thor och Andreas Torkelsson och kvitterade för Kungälv.

Douglas Edhage gjorde dessutom 1–2 efter 10.01 framspelad av Teodor Edhage och Carl Gustavsson.

7.06 in i tredje perioden slog Törebodas Carl Åkerberg till på pass av Valter Johansson och Magnus Schlichkrull Nielsen och kvitterade. I straffläggningen var det Töreboda avgjorde till 3–2. Den avgörande straffen stod Jimmy Hellström för.

Töreboda har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Kungälv har tre vinster och två förluster.

För Töreboda gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Kungälv är på fjärde plats.

Onsdag 9 november 19.00 spelar Kungälv hemma mot Guts.