Storseger för Kungälv – 6–1 mot Boltic

Kungälv hade inga problem med Boltic i allsvenskan herr i bandy, och vann hemma med 6–1 (4–0).

IFK Kungälv vann mot IF Boltic

Det innebär sjunde matchen i rad utan förlust för Kungälv.

Kungälv tog en tidig ledning. Robin Karlsson slog till framspelad av Lucas Widman, redan i 13:e minuten.

Kungälv ökade ledningen till 2–0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Patrik Sunnanängs.

Kungälv gjorde 3–0 i 39:e minuten, genom Lucas Widman.

Kungälv ökade ledningen till 4–0 på stopptid i första halvleken, genom Lukas Norrman.

Kungälv gjorde två mål i andra halvleken och gick från 4–0 till 6–0, målen av Lukas Persson och Lukas Persson, vilket avgjorde matchen.

Markus Eriksson reducerade förvisso, men närmare än 6–1 kom inte Boltic. Kungälv tog därmed en stabil seger.

För tabellens utseende betyder det här att Kungälv ligger på andra plats medan Boltic har fjärdeplatsen.

Nästa motstånd för Kungälv är Tranås. Lagen möts lördag 9 december 14.00 på OEM Arena.