Storseger för Kongahälla borta mot Kode IF/Romelanda UF

Kongahälla tog en enkel seger mot Kode IF/Romelanda UF borta på Romevi i division 3 Göteborg B dam i fotboll. Laget dominerade matchen, som slutade 5–0 (2–0).

|

Kongahälla började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Emma Åvall till. Direkt efter pausen nätade Emma Hansson och ökade lagets ledning.

I 47:e minuten nätade Emilia Berntsson, och gjorde 0–3.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Mikaela Gustafsson och ökade ledningen för Kongahälla.

Kongahälla gjorde också 0–5 genom Amanda Carlsbogård i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0–5.

Kode IF/Romelanda UF har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Kongahälla har två vinster och tre förluster.

Resultaten i sista omgången betyder att Kode IF/Romelanda UF slutar på nionde plats i tabellen, och Kongahälla på åttonde plats.