Stark defensiv när Kungälv vann mot Guts

Tre egna mål – men inte ett enda för Guts. Kungälv tog en klar seger hemma mot Guts i HockeyTvåan södra A herr. Slutresultatet blev 3–0 (2–0, 0–0, 1–0).

|
Kungälvs IK vann mot IK Guts

Kungälv tog ledningen efter 6.43, genom Gustav Martinson assisterad av Eric Österman och Teodor Edhage.

Kungälv ökade ledningen till 2–0 efter 10.38, genom Teodor Edhage på pass av Isak Brandt och Douglas Edhage.

Andra perioden blev mållös. Kungälv gjorde också 3–0 genom Albin Berntsson framspelad av Gustav Martinson och Andreas Torkelsson efter 17.16 i tredje perioden. 3–0-målet blev matchens sista.

Kungälv har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Guts har en vinst och fyra förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kungälv på fjärde plats och Guts sist, på tionde plats.

Nästa motstånd för Kungälv är Mölndal. Lagen möts söndag 13 november 16.00 i Oasen.