Segerraden förlängd för Marstrand – besegrade Tuve

4–3 (1–1) blev resultatet när Marstrand och Tuve möttes på Ytterns IP på söndagen. I och med detta har Marstrand tre raka segrar i division 7 Göteborg C herr i fotboll, och efter den tuffa perioden är Marstrand nu i riktigt bra form.

|

Richard Josefsson blev matchhjälte med sitt avgörande 4–3-mål efter 90 minuter.

Marstrand startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Felix Lampret gjorde målet, redan i elfte minuten.

Tuve kvitterade till 1–1 i 24:e minuten, genom Linus Forslund. Direkt efter pausen gjorde Haris Fazlagic mål och gav Tuve ledningen.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Max Källhage träff och kvitterade för Marstrand.

I 66:e minuten slog David Zivkovic Ek till, och gav Tuve ledningen. Men mer än så orkade Tuve inte med.

Det såg länge ut att gå mot seger för Tuve. Kvitteringen kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Eskil Nyman gjorde mål för Marstrand.

Det matchavgörande målet för Marstrand kom direkt därefter när Richard Josefsson i 90:e minuten gjorde 4–3. Det fastställde slutresultatet till 4–3.

För Marstrand gör resultatet att laget nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Tuve är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Marstrand är Backatorp. Lagen möts söndag 31 oktober 16.15 på Backavallen.