Seger för Kungälv hemma mot Ulricehamn

Kungälv vann mot Ulricehamn på hemmaplan i HockeyTvåan södra fortsättning herr. Segersiffrorna skrevs till 3–1 (2–1, 0–0, 1–0).

|
Kungälvs IK vann mot Ulricehamns IF

– De var en rätt medioker match, men skönt att vi tar hem tre poäng. Det kommer krävas en bättre prestation i kommande matcher, men tre poäng är alltid tre poäng, kommenterade Kungälvs lagkapten Douglas Edhage efter matchen.

Segern var Kungälvs fjärde på de senaste fem matcherna.

Kungälv tog ledningen efter nio minuters spel, genom William Jacobson på pass av Carl Aronsson och Andreas Torkelsson.

Ulricehamn kvitterade till 1–1 efter 11.37, genom Dennis Landgren framspelad av Max Rapp och Johan Malmborg.

Kungälv tog ledningen på nytt efter 16.43, genom Carl Aronsson assisterad av Oliver Marcusson.

Andra perioden blev mållös. 6.27 in i tredje perioden nätade Kungälvs Oskar Thor på pass av Eric Österman och Teodor Edhage och ökade ledningen. 3–1-målet blev matchens sista.

Kungälv har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Ulricehamn har tre vinster och två förluster.

För Kungälv gör resultatet att laget nu ligger på andra plats i tabellen, medan Ulricehamn är på femte plats.

I nästa omgång har Kungälv Jonstorp hemma i Oasen, söndag 5 februari 16.00.