Se IFK Kungälv möta Boltic i bandyallsvenskan

Sitter tredje raka spiken för IFK Kungälv? Se livesändningen av matchen mellan IF Boltic från Karlstad och IFK Kungälv i bandyallsvenskan här.

ANNONS
|

Det skulle egentligen ha varit IFK Kungälvs hemmapremiär. Men Ale arena bedömdes av säkerhetsskäl inte lämplig för att ta emot Boltics fans, som har en del problemsupportrar i sina led.

Spel på Skarpe nord var enda alternativet, men just nu är det fortfarande sommar i Kungälv meteorologiskt sett och det är inte de bästa förutsättningar för bandy utomhus.

I stället kom klubbarna IFK Kungälv och IF Boltic överens om att byta hemma- och bortamatch med varandra. Därför blir det den tredje raka matchen på bortais för IFK Kungälv, som har åkt till Tingvallas nya inomhushall på lördagen, medan hemmamatchen är flyttad till ett förhoppningsvis kyligare Skarpe nord 18 februari.

ANNONS

IFK Kungälv har hittills trivts alldeles utmärkt med att gästa motståndarnas bandyhallar. IFK har inlett med två raka segrar mot Åby/Tjureda och Lidköpings AIK. Nu väntar ett obesegrat Boltic i Karlstad, som har vunnit en match och spelat en oavgjord i säsongsupptakten.

Sändningen startade klockan 13.50, tio minuter innan matchstart klockan 14.00.

LÄS MER:IFK Kungälvs allsvenska smakstart: ”Vi kontrollerar det hela vägen”

ANNONS