Rödbo i ledning i halvtid – men tappade segern mot Lundby

Rödbo ledde med 1–0 i paus i mötet i division 7 Göteborg C herr i fotboll hemma med Lundby på söndagen. Men Lundby reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 1–1.

|
Rödbo IF spelade lika mot Lundby IF

– En ganska jämn match där Lundby hade mycket boll i andra, men våra omställningar var bra där vi skapade några chanser. 1-1 stod sig trots chanser åt båda hållen, tyckte Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson, efter matchen.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän Rödbo tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Andreas Hall. Direkt efter pausen nätade Haris Dizdar och kvitterade för Lundby. Det fastställde slutresultatet till 1–1.

Rödbo har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lundby har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Rödbos andra oavgjorda match den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Rödbo på tredje plats i tabellen, medan Lundby är på andra plats.

Nästa motstånd för Rödbo är Nödinge. Lagen möts lördag 10 september 16.00 på Rödbo.