Peter Bengtsson och Jonatan Klang målskyttar när Rödbo förlorade

Rödbo förlorade mötet med Brämaregården hemma med 3–4 (1–2) i division 7 Göteborg C herr i fotboll på söndagen.

|
Rödbo IF förlorade mot Brämaregårdens FC

– Årets bottennapp mot ett dåligt lag, vi saknade visserligen sex spelare i startelvan men så här dåligt får det inte se ut. Ser man till matchen så borde vi vunnit, men bollen gick inte vår väg idag. Surt, kommenterade Rödbos tränare Lars-Ivan Claesson.

Segermålet för Brämaregården stod Emmanuel Lodu för efter 87 minuter.

Gästande Brämaregården tog en tidig ledning. Filip Ljunggren gjorde målet, redan i tionde minuten.

Rödbo kvitterade till 1–1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Peter Bengtsson.

Brämaregården tog ledningen på nytt i 32:a minuten, genom Emmanuel Lodu. Med en halvtimme kvar att spela fick Peter Bengtsson träff åter igen och kvitterade för Rödbo.

I 70:e minuten nätade Emmanuel Lodu på nytt, och gav Brämaregården ledningen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Rödbo genom Jonatan Klang.

Det matchavgörande målet kom med tre minuter kvar att spela, när Emmanuel Lodu gjorde 3–4 för Brämaregården som med målet fullbordade sitt hattrick. 3–4-målet blev matchens sista.

Rödbo ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Brämaregården ligger på fjärde plats.