Marstrand tappade ledning till oavgjort mot Solväder

Marstrand hade ledningen i halvtid mot Solväder i lagens möte i division 7 Göteborg C herr i fotboll. Men efter paus hämtade Solväder ikapp underläget och säkrade en poäng, 3–3 (1–0).

|
Marstrands BK spelade lika mot Solväders FC

– Vi spelade bra fotboll, men föll tack vare två misstag i defensiven. Annars var det bra samspel mellan grabbarna och tre vackra mål, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman.

Marstrand startade matchen bäst och tog ledningen. Wiggo Arneson gjorde målet, redan i 20:e minuten. Direkt efter pausen nätade Nedim Coric och kvitterade för Solväder.

Solväder gjorde också 1–2 i 54:e minuten när Ahmed Jeele hittade rätt.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Herman Rangaard och kvitterade för Marstrand.

Richard Josefsson gav Marstrand ledningen med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Yassin Nur gjorde mål för Solväder. Det fastställde slutresultatet till 3–3.

Marstrand har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Solväder har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Marstrand stannar därmed på tredje plats, och Solväder på fjärde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Marstrand Nödinge borta på Vimmervi, lördag 18 juni 15.00.