Marstrand avgjorde i första halvlek mot Hermansby

Lördagens matchen mellan Marstrand och Hermansby i division 7 Göteborg C herr i fotboll avgjordes redan i första halvleken. Hemmalaget Marstrand ledde med 4–0 i paus, och resultatet stod sig matchen ut.

|

– En grym insats från laget och extra härligt att vinna derbyt, vi vann matchen på en bra första halvlek och kunde spela oss till vinsten i fulltid. 4-0 och vi hade bud på fler, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman.

Marstrand startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Hannes Andersson till.

Laget ökade ledningen till 2–0 i 20:e minuten, genom Herman Rangaard.

Marstrand ökade också ledningen till 3–0 i 32:a minuten, genom Elias Parkkonen.

Till slut kom också 4–0 genom Olle Caris Tilgman som ökade Marstrands ledning i 40:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Marstrand med 4–0.

Marstrand har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hermansby har två oavgjorda och tre förluster.

För Marstrand gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Hermansby är på nionde och sista plats.

Marstrand tar sig an Fotö i nästa match borta lördag 4 juni 13.00. Hermansby möter Menisken hemma fredag 3 juni 19.00.