Marcus Martinsson och Johan Andersson målskyttar när Kungälvs SK förlorade

Kungälvs SK fick se sig besegrat i mötet med Mölndal på hemmaplan i division 1 västra herr i bandy, med 3–9 (3–5).

|
Kungälvs SK förlorade mot Mölndal

Gästerna Mölndal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Antony Andersson till.

Kungälvs SK kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Johan Andersson framspelad av Marcus Martinsson, i tionde minuten.

Mölndal tog ledningen tidigt i matchen, genom Jakob Tiderman framspelad av Anton Pettersson, i 13:e minuten.

Mölndal ökade ledningen till 1–3 bara fyra minuter senare genom Martin Trysberg på pass av David Lundqvist.

I 33:e minuten gjorde Marcus Martinsson mål, och reducerade åt Kungälvs SK.

Kungälvs SK kvitterade till 3–3 i 36:e minuten, åter igen genom Marcus Martinsson på pass av Johan Stjernström.

Sex minuter senare spelade Christoffer Trysberg fram Samuel Tiderman som såg till att Mölndal tog ledningen.

I andra halvleken gick ett överlägset Mölndal från 3–4 till hela 3–9 och tog en mycket enkel seger.

Mölndals Samuel Tiderman stod för tre poäng, varav två mål och Jakob Tiderman gjorde två mål och totalt tre poäng. Kungälvs SK:s Marcus Martinsson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kungälvs SK på sjunde plats och Mölndal på tredje plats.

Kungälvs SK tar sig an Vänersborg U i sista matchen borta torsdag 31 mars 19.45.