Kungälv Bandy utklassade Vänersborg U på bortaplan

Kungälv Bandy fick utdelning när laget vann på bortaplan mot Vänersborg U i division 1 södra herr i bandy med klara 11–3 (5–1).

IFK Vänersborg U-lag förlorade mot IFK Kungälv

Det var andra raka för Kungälv Bandy, efter 8–2-segern mot Surte Wildcats i premiären.

Kungälv Bandy gjorde första målet. Hugo Nilsson gjorde målet, redan i första minuten.

Vänersborg U kvitterade till 1–1 snabbt. I fjärde minuten nätade Sjur Klaastad.

Kungälv Bandy tog ledningen på nytt i 20:e minuten, genom Oscar Jenefeldt.

Kungälv Bandy ökade ledningen till 1–3 i 21:a minuten, genom Gustav Olsson på pass av Jonathan Husberg.

Kungälv Bandy ökade ledningen till 1–4 efter en dryg halvtimmes spel, på nytt genom Oscar Jenefeldt.

Kungälv Bandy gjorde också 1–5 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Gustav Olsson framspelad av Johannes Angberg. Direkt efter pausen slog Lukas Ståhl Johansson till och reducerade åt Vänersborg U.

I 54:e minuten gjorde Jacob Frykholm mål, och gjorde 2–6.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Edvin Hanson på pass av Hugo Nilsson och ökade ledningen för Kungälv Bandy.

Vänersborg U:s Sjur Klaastad gjorde 3–7 i 70:e minuten på pass av Victor Lyden. Fler mål än så blev det inte för Vänersborg U.

I 82:a minuten ökade Kungälv Bandy ledningen genom Jonathan Husberg på pass av Jacob Frykholm.

I 84:e minuten ökade Kungälv Bandy ledningen genom Hugo Nilsson.

Kungälv Bandy ökade ledningen på nytt, till 3–10, bara två minuter senare ännu en gång genom Oscar Jenefeldt på pass av Johannes Angberg.

Fyra minuter senare spelade Jonathan Husberg fram Hugo Nilsson som såg till att Kungälv Bandy gjorde också 3–11. 3–11-målet blev matchens sista.

Kungälv Bandy tar sig an LAIK U i nästa match hemma söndag 4 december 13.00.