Kungälv Bandy U hämtade i kapp underläge och kryssade mot Otterbäcken

I halvtid ledde Otterbäcken matchen på hemmaplan i division 1 västra herr i bandy mot Kungälv Bandy U med 2–1. Men i andra halvlek jobbade sig Kungälv Bandy U in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3.

|
Otterbäcken spelade lika mot Kungälv Bandy U

Gästande Kungälv Bandy U gjorde första målet. Oscar Jenefeldt gjorde målet framspelad av Alfons Melander, redan i åttonde minuten.

Otterbäcken kvitterade till 1–1 tidigt i matchen, genom Liam Ohlsson på pass av Anton Eklund, i nionde minuten.

Otterbäcken tog också ledningen i 25:e minuten, genom Nikolai Borikov framspelad av Axel Andersson.

I 69:e minuten gjorde Mattias Åström mål, på pass av Alfons Melander och kvitterade för Kungälv Bandy U.

Först i 84:e minuten tog Kungälv Bandy U ledningen genom Mattias Åström på pass av Oscar Jenefeldt.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, i 92:a minuten, när Alexander Nilsson gjorde mål för Otterbäcken framspelad av MV Lucas Gruffman. 3–3-målet blev matchens sista.

Otterbäcken ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Kungälv Bandy U ligger på åttonde plats.

I sista omgången har Kungälv Bandy U LAIK U borta, torsdag 31 mars 15.00.