Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kongahälla tog rättvis seger mot Stafsinge

Kongahälla startade bra i matchen mot Stafsinge på bortaplan på lördagen. Och 1–0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–2 i matchen i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll.
Stafsinge IF förlorade mot IK Kongahälla
Stafsinge IF förlorade mot IK Kongahälla

– En rättvis seger. Vi dominerade matchen från början till slut. Det får två enkla mål men vi är trygga i vårt spel och vänder på steken. En skön vinst. Får in ledningsmålet tidigt och håller den halvleken ut, sedan både kvitterar Stafsinge och tar ledningen och då kände man lite "nej inte igen" och vi hade precis missat en jätte målchans, men killar krigade på bra och gav sig inte, när vi kvitterade så var känslan att de här vinner vi. Så otroligt skönt med en 2-4 seger borta och hur vi slet hela vägen till slutsignalen, tyckte Kongahällas assistrande tränare Joakim Holm, efter matchen.

Målgörarna för Kongahälla var Martin Cruz, Jonathan Hartwig, Tommie Veljovic och Hugo Wolfbrandt. Medion Kabashi och Albin Malmlöf Johansson gjorde Stafsinges mål.

Kongahälla har två vinster, en oavgjord och två förluster på de fem senaste omgångarna. Med fyra omgångar kvar ligger Kongahälla på femte plats.

I nästa omgång har Kongahälla Vinberg hemma på Kongevi, lördag 10 september 14.00.