Komarken fixade en poäng borta mot Gårda

Gårda ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Komarken i division 4 Göteborg A herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Komarken in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

|
Gårda BK spelade lika mot FC Komarken

Komarkens tränare Anders Thornberg kommenterade matchen:

– Vi gör en mindre bra första halvlek vilket vi ändrade på till andra. Vi pratade igenom läget och blev mer beslutsamma och kom högre upp i plan. Riktigt skönt att se att vi kan vända på matcher.

Gästerna Komarken tog en tidig ledning. Shvan Kamal Mohammad gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Gårda kvitterade till 1–1 i 22:a minuten, genom Linus Skålberg Lindström.

Gårda tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Parwar Mezori. I 54:e minuten slog Jafet Menghestab till, och kvitterade för Komarken. 2–2-målet blev matchens sista.

Gårda har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Komarken har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Gårda på elfte plats och Komarken på åttonde plats.

Nästa motstånd för Komarken är Stenkullen. Lagen möts onsdag 25 maj 19.30 på Kongevi.