Klar seger för Marstrand på Fotö

En halvtidsledning med 2–0 utökades i andra halvleken när Marstrand slog Fotö på bortaplan i division 7 Göteborg C herr i fotboll. Till slut blev det 3–0 till Marstrand.

|

– En spännande bortamatch som vi kunde kontrollera. Ett bra samspel och bra inviduella prestationer gjorde oss farliga. Vi är mycket nöjda med segern och hoppas kunna jobba vidare efter det här resultatet, kommenterade Marstrands mittback Olle Tilgman efter matchen.

Segern var Marstrands fjärde på de senaste fem matcherna.

Gästande Marstrand startade matchen bäst och tog ledningen. Marcus Nordenberg slog till, redan i 24:e minuten.

Marstrand gjorde också 0–2 strax före halvtidsvilan, genom Hannes Andersson. Marstrand gjorde också 0–3 genom Max Källhage i 83:e minuten. 0–3-målet blev matchens sista.

Fotö har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna.

I tabellen innebär det här att Marstrand nu ligger på tredje plats. Fotö är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Marstrand är Solväder. Lagen möts söndag 12 juni 15.00 på Ytterns IP.