Kareby vände halvtidsunderläge till seger

Kareby hade problem och låg under med 2–3 efter första halvlek i matchen i division 6 Göteborg B herr i fotboll mot Surte på Surte. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 5–4 för bortalaget Kareby. Matchhjälte blev Oliver Johansson, som gjorde det avgörande målet med bara 6 minuter kvar av matchen.

Kareby tog en tidig ledning. Wilmer Ejderfalk slog till, redan i 15:e minuten.

Surte kvitterade till 1–1 i 20:e minuten, genom Rade Radovic.

Surte tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Jonathan Lindström.

Kareby kvitterade till 2–2 i 37:e minuten, åter igen genom Wilmer Ejderfalk.

Bara sex minuter senare var det Ardilon Haklaj som såg till att Surte tog ledningen. Direkt efter pausen slog Jonathan Lindström till ännu en gång och ökade Surtes ledning. Men ledningen skulle visa sig vara bedräglig.

I den 65:e minuten fick Surte Anders Lundsten utvisad, och fick spela med en man mindre sista 25 minuterna.

I 67:e minuten nätade Harry Bisschop Ottosson, och reducerade åt Kareby.

I den 75:e minuten kvitterade Oliver Johansson för Kareby.

Och med sju minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Oliver Johansson. 4–5-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Surte i serieledning och Kareby på åttonde plats.

Nästa motstånd för Kareby är Hälsö. Lagen möts fredag 1 oktober 19.00 på Kareby Hed.