Kareby kan fira seriesegern efter 2–1 mot KIF Bosna Ljiljan

Med 2–1 (0–0) mot hemmalaget KIF Bosna Ljiljan är det klart. Kareby är slutsegrare i division 6 Göteborg B herr i fotboll 2022. KIF Bosna Ljiljan ligger på sjätte plats i tabellen.

|
FC Bosona-Bosna IF förlorade mot Kareby IS

– Så jävla skönt att säkra segern idag. Nu blir det ren njutning nästa vecka, tyckte Karebys tränare Morten Eriksen, efter matchen.

Hugo Backman stod för Karebys avgörande mål efter 90 minuter.

Därmed har Kareby vunnit fyra matcher i rad.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 56:e minuten innan Ajdin Smajlovic gav KIF Bosna Ljiljan ledningen.

I den 74:e minuten kvitterade Ola Eriksen för Kareby.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när Hugo Backman gjorde 1–2 för Kareby. Därmed hade Kareby vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 1–2.

KIF Bosna Ljiljan har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Karebys fjärde uddamålsseger.

Lördag 15 oktober 14.15 spelar Kareby hemma mot Skottfint i sista omgången.