Kareby fortsätter att vinna – har nu tre raka segrar

Efter en tuff period har Kareby nu fått igång spelet. På fredagen mötte laget Hälsö på Kareby Hed i division 6 Göteborg B herr i fotboll och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Hälsö blev 5–2 (3–1).

|
Jubel i Kareby IS.

Kareby fick en bra start på matchen. Wilmer Ejderfalk gjorde målet, redan i elfte minuten.

Kareby ökade ledningen till 2–0 i 26:e minuten, genom Ermin Sacic.

Hälsö reducerade till 2–1 strax före halvtidsvilan, genom Adam Magnusson.

Kareby ökade ledningen till 3–1 strax före halvtidsvilan, genom Oliver Johansson. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Emil Henriksson träff och ökade ledningen för Kareby.

I 69:e minuten kom 4–2 genom ett snöpligt självmål.

Bara fyra minuter senare var det Hadi Namro som såg till att Kareby ökade ledningen till 5–2. 5–2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Kareby nu ligger på femte plats i tabellen, och Hälsö är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Kareby är Skottfint. Lagen möts onsdag 6 oktober 20.15 på Bravida Arena.