Jonathan Thebrin Olsson enda målskytt när Kode föll

Kode förlorade mötet med Bergsjö IF borta med 1–2 (0–0) i division 5 Göteborg A herr i fotboll på lördagen.

|
Bergsjö IF vann mot Kode IF

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Hassan Ahmed gav Bergsjö IF ledningen.

Nesredin Salih Nesredin ökade Bergsjö IF:s ledning i 78:e minuten.

I den 81:a minuten fick Kode Anes Softic utvisad, och fick spela med en man mindre sista nio minuterna.

Reduceringen till 2–1 kom i 90:e minuten, när Jonathan Thebrin Olsson gjorde mål för Kode. Mer än så blev det dock inte för Kode.

Bergsjö IF har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Kode har en vinst och fyra förluster. Förlusten var Kodes åttonde uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Bergsjö IF på tionde plats i tabellen, och Kode är på åttonde plats.

I nästa omgång har Kode Surte borta på Surte, lördag 1 oktober 12.00.