Förlust för Kungälv mot Träslövsläge med 6–7

Kungälv fick se sig slaget i mötet med Träslövsläge på bortaplan i division 1 västra Götaland herr i innebandy, med 6–7 (1–1, 2–4, 3–2).

|
Träslövsläge IF innebandy vann mot IBK Kungälv

Love Björklund blev matchhjälte med sitt avgörande 7–6-mål 15.24 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Träslövsläge inledde bäst och tog ledningen genom Anton Frejd efter 6.31, men Kungälv kvitterade genom Sebastian Dahlbom efter 14.19. I andra perioden var det Träslövsläge som var starkast. Laget vann perioden med 4–2 och ställningen efter två perioder var 5–3.

Kungälv var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 2–3 men Träslövsläge kunde hålla undan och vinna matchen med 7–6.

Kungälvs Erik Andreasson stod för fyra poäng, varav två mål och Sebastian Dahlbom gjorde två mål och spelade fram till ett mål. Victor Back gjorde två mål och totalt tre poäng för Träslövsläge.

Träslövsläge har tre segrar och två förluster och 22–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kungälv har två vinster och tre förluster och 38–36 i målskillnad. Förlusten var Kungälvs andra uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Träslövsläge på sjätte plats i tabellen, och Kungälv är på fjärde plats.

I nästa omgång har Kungälv Zenith hemma i Mimershus, söndag 25 februari 14.45.