Fjärde raka för Kungälv Bandy efter seger mot Kungälvs SK

Formen är bra just nu för Kungälv Bandy. På tisdagen kom fjärde raka segern i division 1 södra herr i bandy, 6–2 (3–0), borta mot Kungälvs SK. Det innebär att Kungälvs SK åkte på sjätte raka förlusten.

Kungälvs SK förlorade mot IFK Kungälv

Kungälv Bandy gjorde första målet. Johannes Angberg gjorde målet på pass av Edvin Hansson, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 0–2 i 18:e minuten, genom Gustav Olsson.

Bara två minuter senare spelade Oscar Jenefeldt fram Hugo Nilsson som såg till att Kungälv Bandy ökade ledningen på nytt, till 0–3.

Kungälv Bandy stod därefter för tre raka mål i andra halvleken när laget gick från 0–3 till 0–6.

Daniel Lyckman och Johan Stjernström reducerade förvisso, men närmare än 2–6 kom inte Kungälvs SK. Kungälv Bandy tog därmed en säker seger.

Kungälvs SK har fem förluster på de senaste fem matcherna.

Kungälv Bandy ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Kungälvs SK är på tolfte och sista plats.

Kungälvs SK tar sig an Gripen Trollhättan i nästa match borta fredag 27 januari 19.30. Kungälv Bandy möter Vänersborg U hemma onsdag 1 februari 20.00.