Första segern för säsongen för Hermansby

Hermansby har haft det tufft i division 7 Göteborg C herr i fotboll den här säsongen, men hemma mot Fotö kom första segern, efter tio spelade matcher. Hermansby vann med 2–0 (0–0).

|
Hermansby IF vann mot Fotö Goif

– VI gör en riktigt bra match och jag tycker att vi förtjänade segern för att vi ägde nästan hela matchen och skapade många chanser, kommenterade Hermansbys tränare Mathias Fönss.

Det dröjde innan första målet kom. Först med 9 minuter kvar att spela kom 1–0 till Hermansby, genom Alfred Karlsson.

2–0-målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Alfred Karlsson på nytt gjorde mål. 2–0-målet blev matchens sista.

Hermansby har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Fotö har en vinst, två oavgjorda och två förluster.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Hermansby på nionde och sista plats och Fotö på sjunde plats.

Nästa motstånd för Hermansby är Solväder. Lagen möts lördag 3 september 13.45 på Bravida Arena.