Erik Nordenborg och Kim Olsson avgjorde när Diseröd slog Hälsö

Diseröd tog till slut hem segern mot Hälsö i matchen på Stuvö Backe på lördagen. Matchen i division 6 Göteborg B herr i fotboll slutade 1–2 (0–1). Segermålet för Diseröd stod Erik Nordenborg för efter 79 minuter.

|

Matchen var mållös till Diseröd tog ledningen i 37:e minuten, genom Kim Olsson. Direkt efter pausen gjorde Emil Johansson mål och kvitterade för Hälsö.

Erik Nordenborg gjorde det matchavgörande målet med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 1–2.

Hälsö har en vinst, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Diseröd har två vinster och och tre förluster. Det här var Diseröds andra uddamålsseger.

För hemmalaget betyder resultatet sjunde plats i tabellen. Diseröd är på femte plats.

Nästa motstånd för Diseröd är Skottfint. Lagen möts fredag 27 maj 19.30 på Kareby Hed.