Efterlängtad poäng för Romelanda – bröt förlustsviten mot Älvängen

Det har varit en tung period med sex förluster i rad för Romelanda i division 4 Göteborg A herr i fotboll. Men borta mot Älvängen bröts den tuffa sviten. Det blev 2–2 (0–2) i matchen på Älvevi, och åtminstone en poäng för Romelanda.

|
Älvängen spelade lika mot Romelanda

Romelandas assiserande tränare Björn Sjösvärd kommenterade matchen:

– Skönt att det äntligen blev poäng, även om det såklart är surt att tappa en tvåmålsledning. Än lever hoppet.

Romelanda hade ledningen i halvtid med 2–0, men i andra halvlek kom Älvängen mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Hemmalagets mål gjordes av Robert Hedelin och Adam Rosén, medan bortalagets mål noterades på Jakob Eriksson och Max Yngve.

Med fyra omgångar kvar är Älvängen på tionde plats i tabellen, och Romelanda är på tolfte plats.

I nästa omgång har Romelanda Komarken hemma på Romevi, lördag 18 september 15.00.