Douglas Edhage och Oliver Marcusson målskyttar när Kungälv förlorade

Kungälv förlorade mötet med Lidköping hemma med 2–4 (0–1, 0–2, 2–1) i HockeyTvåan södra A herr på onsdagen.

|
Kungälvs IK förlorade mot HC Lidköping Red Roosters

– Vi kommer ut i första perioden och sitter fortfarande kvar i omklädningsrummet. Detta är ingen match som vi tar med oss. Inställning och viljan att vinna fanns tyvärr idag vilket gör det svårt att vinna, tyckte Kungälvs assisterande tränare Michael Ekberg, efter matchen.

Lidköping tog ledningen efter 14.29, genom Oskar Back assisterad av Alexander Yacob. Lidköping startade andra perioden bäst och gick från 0–1 till 0–3 genom två snabba mål tidigt i perioden av Oscar Ahokas och Victor Thilander. Kungälv reducerade dock till 1–3 genom Douglas Edhage tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

Lidköping ökade ledningen till 1–4 genom William Gullbrandsson efter 5.17.

Oliver Marcusson reducerade förvisso, men närmare än 2–4 kom inte Kungälv. Lidköping tog därmed en säker seger.

Kungälv har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Lidköping har tre vinster och två förluster.

Kungälv ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Lidköping ligger på sjätte plats.

Nästa motstånd för Kungälv är Bäcken. Lagen möts lördag 22 oktober 15.00 i Oasen.