Diseröd fixade en poäng hemma mot Hälsö

Hälsö ledde med 2–0 efter första halvlek borta mot Diseröd i division 6 Göteborg B herr i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Diseröd in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2.

|
Diseröds SK spelade lika mot Hälsö BK

– Vi gör en bra halvlek och en dålig, kommenterade Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg.

Matchen förblev jämn målmässigt till Hälsö tog ledningen i 35:e minuten, genom Eric Rönnlund.

Hälsö gjorde också 0–2 strax före halvtidsvilan, genom Wilhelm Lidström. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Anton Karlsson och reducerade åt Diseröd.

I 72:a minuten kvitterade Gustav Klingh för Diseröd. 2–2-målet blev matchens sista.

Diseröd har två oavgjorda och tre förluster på de senaste fem matchern. Det här var Diseröds tredje oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet innebär att Diseröd ligger kvar på sjunde plats och Hälsö på åttonde plats i tabellen.

I nästa omgång har Diseröd Skottfint borta på Bravida Arena, onsdag 21 september 20.15.