Diseröd tog rättvis seger mot Hjuvik

Diseröd startade bra i matchen mot Hjuvik på bortaplan på torsdagen. Och 3–1-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 4–1 i matchen i division 6 Göteborg B herr i fotboll.

|
Hjuviks AIK förlorade mot Diseröds SK

– Vi lyckas få en kanonstart på matchen och går tidigt upp i en tvåmålsledning. Därefter blev det bara en transportsträcka tills domaren blåste av, tyckte Diseröds spelande tränare Eskil Nordenborg, efter matchen.

Diseröd fick en bra start på matchen. Oscar Thompson slog till, redan i åttonde minuten.

Diseröd ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Karl Karlsson, i elfte minuten.

Bara sju minuter senare var det Tobias Ingemar Bengtsson som såg till att Diseröd ökade ledningen på nytt, till 0–3.

I 33:e minuten slog Pontus Lyngsten till, och reducerade åt Hjuvik. Lukas Andreasson ökade Diseröds ledning i 77:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 1–4.

Hjuvik har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Diseröd har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Diseröds nya tabellposition är femte plats, medan Hjuvik är på tionde plats.

Fredag 17 juni 19.30 spelar Diseröd hemma mot Knippla.