Delad pott för Kungälvs SK och Borås

Hemmalaget Kungälvs SK och Borås spelade oavgjort i division 1 västra herr i bandy, 5–5 (3–3) på söndagen.

Kungälvs SK spelade lika mot Borås

Gästande Borås startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Jakob Rosberg till.

Borås ökade ledningen till 0–2 tidigt i matchen, genom Joakim Rosén på pass av Teemu Malinen, i sjunde minuten.

Bara fem minuter senare spelade Johan Stjernström fram Patrik Ågren som såg till att Kungälvs SK reducerade till 1–2.

Kungälvs SK kvitterade till 2–2 sju minuter senare genom Marcus Martinsson på pass av Per Ohlsson.

Kungälvs SK tog ledningen fem minuter senare åter igen genom Marcus Martinsson framspelad av Johan Stjernström.

Borås kvitterade till 3–3 i 35:e minuten, genom Nikita Veshchagin framspelad av Jakob Rosberg.

Kungälvs SK tog ledningen med 4–3 genom Daniel Lyckman efter två minuters spel i andra halvleken.

Borås kom tillbaka, och gjorde 4–4 genom Henrik Silverstolpe efter 23.16.

Efter 34 minuters spel gjorde Kungälvs SK 5–4 genom Johan Andersson och tog ett rejält grepp om matchen.

Borås gjorde 5–5 genom Alexandre Shtele efter 38.04. Målet räddade en poäng åt Borås.

Kungälvs SK:s Marcus Martinsson stod för fyra poäng, varav två mål.

I nästa omgång har Kungälvs SK Sunvära borta på Sjöaremossen, lördag 11 december 13.00.