Azad Kadir och Christian Solander avgjorde när Rödbo slog Hermansby

Rödbo tog till slut hem segern mot Hermansby i matchen på Rödbo på söndagen. Matchen i division 7 Göteborg C herr i fotboll slutade 2–1 (1–0).

|

– En väldigt bra första halvlek där vi är totalt överlägsna och det är det som lägger grunden till segern, samt att vi var ett mer fysiskt lag och sprang mer än vad de gjorde, kommenterade Rödbos tränare Magnus Hall.

Rödbo tog en tidig ledning. Christian Solander slog till, redan i 20:e minuten. Nästa mål lät vänta på sig. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Azad Kadir träff och ökade ledningen för Rödbo.

Emir Ribic reducerade för Hermansby med knappa kvarten kvar. Mer än så blev det dock inte för Hermansby.

Det här var Rödbos andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hermansbys andra uddamålsförlust.

Det här betyder att Rödbo nu ligger på tredje plats i tabellen, och Hermansby är sist, på nionde plats.

Rödbo tar sig an Marstrand i nästa match hemma söndag 15 maj 17.00. Hermansby möter Lundby hemma fredag 13 maj 19.30.