1–0-seger för Kongahälla mot Ytterby – Jonathan Hartwig matchhjälte

Kongahälla vann bortamatchen mot Ytterby i division 3 sydvästra Götaland herr i fotboll med 1–0. Jonathan Hartwig gjorde matchens enda mål i andra halvleken.

|
Ytterby IS förlorade mot IK Kongahälla

Kongahällas tränare Stefan Vennström om matchen:

– En jämn och tät match där vi har varsin halvlek. Ytterby är betydligt bättre än oss i första medan vi tar över i andra. Chansmässigt har vi de klaraste chanserna och vinner sent på en magisk frispark från Hartwig.

Det här innebär att Kongahälla nu har fyra segrar i följd.

Ytterby har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Ytterbys andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Kongahällas fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Kongahälla ligger på fjärde plats i tabellen, och Ytterby är på åttonde plats.

I nästa omgång har Ytterby Laholm borta på Glänninge Park, lördag 11 juni 14.00. Kongahälla spelar hemma mot Åsa fredag 10 juni 19.00.