Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ytterby IS

Herrlag i fotboll.
Sport automatisk text
2022-04-15

Åstorp och Ytterby kryssade efter svängig match

Åstorp tog emot Ytterby hemma på Bjärshögs IP på fredagen. I första halvlek var det Ytterby som tog greppet om matchen, med en 1–0-ledning. Men i andra halvlek kom Åstorp in i matchen. Laget hämtade i kapp underläget, och matchen i division 3 sydvästra Götaland herr slutade 1–1.
Sport automatisk text
2021-08-06

2-0 mot Kållered – nu är Ytterby ny serieledare

Ytterby och gästande Kållered möttes i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll på fredagen. Det slutade med seger för Ytterby vars segersiffror skrevs till 2-0 (1-0). I och med detta klättrade Ytterby upp till topp på tabellen, på samma poäng som Tölö på andra plats. Tölö har dock en match mindre spelad. Kållered ligger på nionde plats i tabellen.
Sport automatisk text
2021-07-31

Tungt för Ytterby – Kållered bröt fina vinstsviten

Ytterby har haft en stark period i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll och inför matchen borta mot Kållered hade laget tagit fem raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen på Kållered Sportcenter slutade 2-1 (1-1). Förlusten var den första i serien för Ytterby.
Sport automatisk text
2021-07-03

Ytterby fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Ytterby i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. På lördagen mötte laget Velebit på Velebit IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Velebit blev 3-2 (0-1).
Sport automatisk text
2021-06-27

Ytterby fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Ytterby i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. På söndagen mötte laget Angered MBIK på Lövgärdesplan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Angered MBIK blev 3-1 (0-0).