Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Division 3 mellersta Götaland fotboll herrar

Sport automatisk text
2021-11-21

Ytterby vann – efter Noah Larssons hattrick

Noah Larsson stod för tre mål när Ytterby vann mot Kortedala på hemmaplan i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. Till slut blev det 6–1 (1–1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Victor Andersson, Tim Stolt Hermansson och Patrik Svensson, målet för Kortedala gjordes av Najiib Abdi Qadir Dhoore.
Sport automatisk text
2021-08-06

2-0 mot Kållered – nu är Ytterby ny serieledare

Ytterby och gästande Kållered möttes i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll på fredagen. Det slutade med seger för Ytterby vars segersiffror skrevs till 2-0 (1-0). I och med detta klättrade Ytterby upp till topp på tabellen, på samma poäng som Tölö på andra plats. Tölö har dock en match mindre spelad. Kållered ligger på nionde plats i tabellen.
Sport automatisk text
2021-07-31

Tungt för Ytterby – Kållered bröt fina vinstsviten

Ytterby har haft en stark period i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll och inför matchen borta mot Kållered hade laget tagit fem raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen på Kållered Sportcenter slutade 2-1 (1-1). Förlusten var den första i serien för Ytterby.
Sport automatisk text
2021-07-03

Ytterby fortsätter att vinna – har nu fem raka segrar

Det går fortsatt bra för Ytterby i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. På lördagen mötte laget Velebit på Velebit IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Velebit blev 3-2 (0-1).
Sport automatisk text
2021-06-27

Ytterby fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Ytterby i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll. På söndagen mötte laget Angered MBIK på Lövgärdesplan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Angered MBIK blev 3-1 (0-0).